Nová sekce - ZÁVODNÍCI

01.02.2010 22:21

Dva členové našeho oddílu jsou v přípravě na jarní závody v naturální kulturistice.

Martin Cetkovský

Bezpochyby jeden z nejperspektivnějších členů Kulturistiky Uherské Hradiště. Disponuje značným a komplexním svalovým rozvojem bez výraznějších rezerv. S myšlenkou vyzkoušet si závody koketoval delší dobu. Po účasti na setkání a společném tréninku závodníků a "sympatizantů" ČSNS v létě 2009 začala tato myšlenka nabírat konkrétní podobu. Nezařazoval klasickou objemovou fázi, spíš pracuje na vyvážení celé postavy. Už teď, zhruba 4 měsíce před závody je v dobré formě.

Petr Juriga

V mém případě jde letos o třetí závodní sezónu. Doposud jsem se zúčastnil tří závodů, na kterých jsem se umísťoval vždy v závěrečné trojici. Narozdíl od Martina se stále snažím vybudovat v první řadě větší svalové objemy. Z toho důvodu jsem po "prázdninovém režimu" zařadil objemovou přípravu, která vyvrcholila s koncem ledna. Od 1. února držím dietu, zařazuji více kardia a měním trénink, abych stihl do závodů udělat formu a zároveň být větší než loni.

Rozhodli jsme se založit na našich stránkách novou sekci - ZÁVODNÍCI, ve které budeme svou přípravu dokumentovat. Začínáme fotkami čtvtobratů a povinných póz spolu s údaji o tělesné hmotnosti a mírách. Fotky i aktuální údaje budeme postupně přidávat. Další focení plánujeme za měsíc, s blížícími se závody snad i častěji. Možná dojde na nějaká videa, komentáře, postřehy... ale nepředbíhejme :-).

Velký dík patří Víťovi Rozumkovi! Bez něj by žádné fotky, nová sekce a vůbec celé naše stránky nebyly!

 

 

Petr Juriga

Zpět

Vyhledávání

KULTURISTIKA UH© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode