Ohlédnutí za Vánočním bench pressem

24.12.2009 16:55

V pátek 18. prosince se v prostorách sportovní haly v Uh. Hradišti konal již 13. ročník Vánočního poháru v bech pressu. Pořadatelé si stěžovali na nízkou účast, ale vzhledem k propagaci celé akce se není až tolik co divit. Soutěžilo 12 závodníků, z toho 4 z našeho oddílu. Na stupních vítězů stanuli:

1. Libor Hanák (výkon 160kg, osobní váha 103kg)

2. Evžen Brhel (výkon 180kg, os. váha 188kg..ne, opravdu to není překlep ;-))

3. Karel Holásek (výkon 145kg, os. váha 80kg)

Za náš oddíl závodili Rosťa Bartas (140kg), Pavel Horák (125kg), Petr Juriga (132,5kg), a na poslední chvíli se zúčastnila dnes již ikona této soutěže - Dalas Klement (130kg), který dle svých slov držel činku v ruce poprvé po 9 měsících :-). Důležitou oporou našeho týmu byl nestartující trenér a asistent v jedné osobě, zkušený Pavel Valenta, kterému patří velký dík za jeho pomoc a podporu.

Závody probíhaly ve zdravém sportovním duchu a za příjemné podpory publika. Součástí akce bylo vystoupení bývalého kulturisty Boba Divílka, který se před zraky diváků nasoukal do krabice o objemu pouhých cca 100 litrů!

Pevně doufám, že tradice Vánočního poháru v bench pressu bude i nadále pokračovat. Zároveň bychom mohli příště reprezentovat oddíl ve větším počtu a urvat nějaké cenné kovy! Tak do práce a za rok na benchi ;-)!

 

Petr Juriga

 

Fotogalerii ze závodů naleznete zde.

Zpět

Vyhledávání

KULTURISTIKA UH© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode